Flazio
F.A.Q.
Koliko košta?
FLAZIO je dostupan u 2 verzije: verzija FREE je potpuno besplatna, dok verzija PRO stoji 9&eura;/mjesečno.
Koja je razlika između FREE i PRO?
PRO verzija se dodaje na osnovne funkcije, pomoću adrese npr. www.yourname.com (.net, .org, štogod želiš!), 5 poštanskih sandučića, e-statistiku, podršku, korištenje naprednih komponenti poput onih za stvaranje vlastite e-trgovine i još mnogo toga.
Zašto je verzija FREE besplatna?
FREE verzija omogućuje testiranje kvalitete naših proizvoda i za njeno korištenje nema vremenskog ograničenja. Prisutnost riječi "flazio" u adresi bilo koje web stranice koja koristi FREE verziju, reklamira ujedno i FLAZIO.
Mogu li obnavaljti svoju web stranicu?
Da, kada god želiš, u bilo kojem trenutku. Svaka promjena koju napraviš odmah je objavljena i dostupna na tražilicama.
Moram li instalirati koji softver program
Ne. FLAZIO je web aplikacija, također dostupna online, na adresi www.flazio.com, 24 sata dnevno 7 dana u tjednu. Možeš pristupiti s bilo kojeg računala spojenog na internet.
Nakon koliko će web stranica biti aktivna?
Tvoja web stranica će biti aktivna odmah. Nakon registracije možeš pristupiti FLAZIU i početi ga prilagođavati ga svojim sadržajima i kreativnim idejama.
Mogu li koristiti već postojeću domenu u posjedu FLAZIA?
Naravno. Prenijeti domenu u FLAZIO je prejednostavno. Samo trebaš zatražiti autorizacijski kod od tvog trenutnog pružatelja usluge i unijeti ga za vrijeme registracije.
Imam porezni broj: mogu li ga koristiti pri plaćanju kod Flazia?
S Flaziom možeš registrirati PRO račun kao "Poduzeće". U ovom slučaju, morat ćeš unijeti podatke o poduzeću kako bi izvršio uplatu. Ne zaboravi unijeti porezni broj!
Hoće li moja web stranica biti dostupna na tražilicama?
Naravno, FLAZIO automatski obnavlja sve tvoje sadržaje. To će automatski biti prikazano na tražilicama.
Mogu li znati koliko osoba posjećuje moju stranicu?
Za PRO korisnike postoji statistička služba koja će ti pružiti detaljne informacije o tvojim posjetiteljima. Statistike će biti prikazane uz pomoć jasnih i jednostavnih grafikona. Svi statistički podaci se ažuriraju i dok ih pregledavate. Moći ćeš i znati pomoću kojih riječi osobe pretražuju kako bi došle na tvoju web stranicu i znati broj posjetitelja online koji posjećuju tvoju stranicu u isto vrijeme dok ti gledaš statistike.
Mogu li mijenjati naslov, opis i ključne riječi svoje web stranice?
Da, moguće je i na jednostavna način putem panela za "Optimizaciju": FLAZIO ti daje potpunu konrolu nad tvojom stranicom.
Koliko stranica mogu stvoriti?
Bezbroj, s FLAZIOM ne postoji ograničen broj stranica koji možeš stvoriti.
Mogu li prodavati svoje proizvode online?
Naravno. FLAZIO svojim PRO korisnicima daje kao opciju mehanizam e-trgovine koji ti dopušta da uneseš proizvode koje želiš prodavati putem tvoje web stranice.
Hoće li moja web stranica biti dostupna i na drugim jezicima?
Ako to želiš, Flazio ti daje mogućnost da napraviš višejezičnu stranicu.
Hoće li moja web stranica biti vidljiva mobitelima, smartphone-ovima i drugim mobilnim uređajima?
Da. Flazio stranice su kompatibilne za gledanje na bilo kojem uređaju.
Može li moja web stranica mijenjati veličinu?
Da, sa samo nekoliko klikova možeš odrediti način na koji će primati različite dimenzije s tvoh monitora. Tvoja web stranica će biti savršena na monitorima od 10'', kao i na monitorima od 30''.